Returlotteriet

Randi fra Eidsberg vant kr 10 000,-

Randi Olsen ble nylig trukket ut som vinner i Returkartonglotteriet, og kan nå feire en premie på 10 000 kroner. Lykkeloddet hadde hun selv laget av tomme drikkekartonger.

Brynte fra Trøgstad vant kr. 10 000,-

Brynte Måstadskaug ble nylig trukket ut som vinner i Returkartonglotteriet, og kan nå feire en premie på 10 000 kroner. Lykkeloddet hadde han selv laget av tomme drikkekartonger.

Eva fra Trøgstad vant 10.000,-

Eva Bakurowitz fra Trøgstad ble nylig trukket ut som vinner i Returkartonglotteriet, og kan nå feire med en premie på 10.000 kroner. Siden 1997 har alle som skyller, bretter og stapper drikkekartonger samtidig deltatt i Returkartonglotteriet, som administreres av Grønt Punkt Norge. Hvert år trekkes det ut hele 124 vinnere som deler en pott på 1,6 millioner kroner.

Nå behøver du bare brette en kartong

Nye konkurranseregler ventes å øke deltakelsen kraftig i 2017.

Ragnhild fra Ørje vant 10.000,-

Ragnhild Berger fra Ørje ble nylig trukket ut som vinner i Returkartonglotteriet, og kan nå feire en premie på 10 000 kroner. Siden 1997 har alle som skyller, bretter og stapper drikkekartonger samtidig deltatt i Returkartonglotteriet, som administreres av Grønt Punkt Norge. Hvert år trekkes det ut hele 124 vinnere som deler en pott på 1,6 millioner kroner. Denne gangen var det Ragnhild Berger fra Ørje som vant 10 000 kroner. – Dette kommer godt med nå rett før jul, forteller en smilende vinner.

Heldig vinner av kr. 10.000,-

Returlotteriet

Denne gangen var det Odd Peder Foss som stakk av med kr. 10.000,-. Han forteller han skal bruke bevinsten til ekstra julegaver og har skylt og stappet kartonger siden barneskolen. Han er godt fornøyd og meddeler fornøyd at dette skal han fortsette med.

Vinner fra Mysen

Knut Erik Kristiansen ble nylig trukket ut som vinner i Returkartonglotteriet, og kan nå feire en premie på 10 000 kroner. Lykkeloddet hadde han selv laget av tomme drikkekartonger.

Ny kartongvinner i Indre Østfold

Drikkekartonger kan være god butikk for både miljø og lommebok. I alle fall har det vært det for Anne Marie Schie som får 10.000 kroner for flott innsats for miljøet og som gevinst i Returkartonglotteriet til Grønt Punkt Norge AS. Anne Marie sto det på kartongkubben som ble levert Indre Østfold Renovasjon og trukket ut som vinner blant tusenvis av andre kartongkubber i denne trekningsrunden.

Sortering ga 10 000 kroner

Drikkekartonger kan være god butikk. I alle fall har det vært det for Renate Johansen som får 10.000 kroner for flott innsats for miljøet og som gevinst i Returkartonglotteriet til Grønt Punkt Norge AS.Renate sto det på kartongkubben som ble trukket ut som vinner blant tusenvis av andre kartongkubber hos Indre Østfold Renovasjon den 13. august.