Husk Returkartonglotteriet – også i ferien

Ny trekning uke 34 – kanskje det er din tur til å vinne!

Husk Returkartonglotteriet – også i ferien

 

Returkartonglotteriet har eksistert i over 20 år og lever i beste velgående. Drikkekartong er emballasje for drikkevarer som ikke inneholder kullsyre, slik som melk, juice, drikkeyoghurt, sauser og lignende. Før du leverer drikkekartong til resirkulering, skal den skylles og tørkes. Leverer du den til Returkartonglotteriet, kan det jo blir riktig lønnsomt også.

 

 

Fra 2017 fornyet vi Returkartonglotteriet. Hver kartong blir ett lodd!  Det å lage kubber er ikke lenger nødvendig i alle områder, men vi ønsker allikevel å opprettholde ordningen med kubber. En kubbe (min. seks i den syvende) vil i lotteriet ha en større verdi enn én løs kartong.

Måten vi har løst dette på er at det hvert kvartal, som nå, trekkes én gevinst på kr 100.000,- og 30 gevinster på kr 10.000,-. Men for å kunne vinne kr 100.000,- må du ha laget én kubbe. Én kubbe kan naturligvis også vinne kr 10.000,-.

Skriver du navn og telefonnummer på enkeltkartongene får du flere lodd, men du kan vinne maks kr 10.000,-. Valget er ditt.

Alle kan delta og vinne i Returkartonglotteriet; privatpersoner el. organisasjoner, skoler, barnehager, idrettslag etc. Kartongene leveres i den vanlige kommunale returordningen, som oftest sammen med annen papp og papir.

Kubbene trekkes på mange forskjellige steder, spredd over hele landet. Avhengig av innbyggertall, trekkes mellom en og syv kubber/enkeltkartonger, sil sammen nær 200 stk. hvert kvartal.

Vi har hatt flere vinnere i vårt område. Så det lønner seg å delta. Så her kommer en oppfordring; Skyll, brett og stapp.