Grethe fra Askim vant

Heldig vinner av Returkartonglotteriet

Grethe fra Askim vant

En glad og lykkelig Grethe D. Thorstensen ble nylig trukket ut som vinner i Returkartonglotteriet, og kan nå feire en premie på 10.000 kroner.

 

Thorstensen legger mye av æren på sin sønn, som har drukket mye melk i løpet av årene. Sammen stapper og bretter de kartonger, og denne gangen ga det gevinst. «Premiene må nok deles på to; min sønn og meg, for vi er flinke begge to», forteller Thorstensen. Hun forteller også at en på samme arbeidsplass som henne hadde vunnet tidligere, og tenkte at dette må være verdt å prøve. Og denne gangen ble hun den heldige vinneren av 10.000 kroner.

 

Det gjenvinnes så mye som 12.000 tonn drikkekartong per år, og legger du disse etter hverandre kommer du tur/retur Lindesnes-Nordkapp 20 ganger. Returkartonglotteriet har eksistert siden 1997, og gjennom alle disse årene har det norske folket deltatt iherdig gjennom konseptet «skyll, brett og stapp». Hvert år trekkes det ut hele 124 vinnere som deler en pott på 1,6 millioner kroner. Nå kan du også delta med enkeltkartonger.

 

Informasjon og lotteriregler finner du på grontpunkt.no